Profile
Links
Sign here
Contact me

So you found my Navigation bar? Click anywhere you want then :)
Sturess!
Monday, July 09, 2012 | 7/09/2012 01:22:00 PM |

Sturess!
Pagi-pagi benar lecturer dah cakap stress is not a good thing dan hari ini aku stress gila! Pengarah miss tanda tangan kertas kerja utk program yang aku urus (rabu kena jalan!) dan paper lain dah ditandatangan.... But kertas kerja yang penting sekali sebenarnya 120% I'm unsure kenapa pengarah boleh miss perkara macam ni. BIG kan program wajib (kertas kerja is a normal thing to tanda tangan) why she didn't question kenapa dia xda tanda tangan kertas kerja walahal pengurusan makanan, penempahan pengangkutan sudah ditanda tangan oleh beliau. Inilah yang buat aku pening + heran?

And menjadi AJK pengangkutan untuk program kedua kami ke Pulau Bum Bum hari Khamis nanti... Satu lagi, pegawai eksekutif xda di pejabat beliau and tu pun kena tanda tangan oleh pengarah. Apa telah terjadi sebenarnya? Bukan borang ini sudah dihantar hari Jumaat yang lalu? Kenapa kosong?? Mana tanda tangannya? Pelik dunia sekarang ni... One signature to control every ins and outs. Aku stress benar.... Sebenarnya semua boleh siap minggu lalu kalau bukan kami disuruh tunggu sampai pembentangan Kertas Kerja habis dilaksanakan oleh pensyarah. Terpaksa menunggu sampai hujung minggu barulah dapat urus. And now I still have tomorrow and of course saya x yakin program ni berjalan lancar atau x. Ini bukan alasan! Semuanya sudah siap minggu lalu lagi... Kami yang disuruh tunggu untuk SATU tanda tangan sahaja. It's not worth it... Sturess!

And tomorrow ada senamrobik (in which ada rehearsal petang ni...) This is the first time saya dengar bersenam pun kena buat rehearsal. Why can't we just make it natural? Senaman kan natural. Bagi apa yang telah dibuat/ditunjukkan... Bukan berlakon untuk bersenam - rakam dan hantar. Pelik betul dunia sekarang. Aku bersenam hari-hari pun aku x buat raptai. Buat kerja bukan untuk nama yo... Be sincere!

P/s: Manglishly posted. Sorry

Labels:

1 comment(s) // U Mad?