Profile
Links
Sign here
Contact me

So you found my Navigation bar? Click anywhere you want then :)
Killed 3 Birds with just a stone!
Monday, November 21, 2011 | 11/21/2011 09:17:00 PM |

Sambil2 tengok M'sia VS Indong, sambil-sambil blog + Tweet. I expect Indong menang pasal team kuat tapi harapan terhadap Malaysia ku masih besar! Go Go Malaysia! Akhirnya hangover ku sudah redha setelah mandi! Decided not to drink too much this night~ Keputusan semasa 1-1 dan baru abish separuh masa pertama.

Go go Malaysia!


So there's a lot to talk about this night. I've completed one of my challenges again - to hitch hike! Done tadi petang dan mimang penat + pata kaki la naik bukit curam. Cuaca pun macam x bagus beeetul. Jajajaja... *Le oruol gakod. Mungkin akan dijadikan rutin tapi mimang x berdaya la nih bisuk. OOO yeaaa pulak tadi petang saya baked cake dan mimang Umppph~ setelah saya bertanya kepada Mista google apakah yang menjadikan kek saya selama ini menjadi pahit ialah kerana ini... OOOO patutla... jadi dengan kadar bahan2 tersebut yang optimum akirnya saya berjaya melahirkan sebijik kek yang boleh dihabiskan dalam masa beberapa minit.. kerana? Talampau sedapppppp.... LOL Terima kasih kerana resipi ini telah mangajar saya bagaimana la kannn memang unik la instruksi2nya LOL bangat deh~ Besok bakar lagi~ 2 Challenges in a row... Wekaminit! ada lagi... Watched supernatural just a while ago and itu sepatutnya termasuk di dalam senarai list... Oleh itu, bisa dilaksanakan telah! Ngaaa~ bahasa pelik2!


Nilaini kalau x waras, semua benda pun mau cakap.. Bla..bla...bla... Sedang menanti apakah keputusan akhir untuk permainan kali ini. Pastinya saya akan tetap menyokong negara Malaysia!
P/s: Kalau garuda mati, 4 lah jadinya bangkai burung tersebut! Matilah angkau burung!

Labels: ,

4 comment(s) // U Mad?